Založ si blog

O Blogerke a „tiež ľudskosti“.

O Blogerke a „tiež ľudskosti“.

Tu na Pravde nám dáva k prečítaniu svoje príspevky blogerka, ktorá je veľmi činorodá a tvorivá. Dáva príspevky skoro každý deň, či už k politike, k ľudským vzťahom a aj k iným témam, ktoré sú pre ňu zrejme  dôležité. Určite nie som kompetentný takto na široko hodnotiť obsahovo jej príspevky, ani si to nenárokujem. Keď sa mi osobne páčia, tak je to aj patričným spôsobom  dám v komente pod blog na vedomie.

No nie o tom som chcel.

Občas, zrejme keď nemá nič k hore uvedeným témam, hodí tu básničku. A to básničku vždy krásnu. Jej  básne sú nežné, plné citu,  ľudského tepla a hlavne lásky. Ona sama ich publikovanie  komentuje tým, že chce ľudí nimi potešiť, trochu to tu  prehriať citom a ľudskosťou. A ten účel podľa mňa plnia.

Tu na Pravde, či už v diskusii k článkom, alebo k blogom sú komentáre rôznych ľudí. No čo, „všetci sme nejakí“, s tým nenarobí  nikto zázraky. Jedni druhých  obviňujú a navzájom  si nadávajú  či už do rusofilov, amerických trolov a pod. Nerobí mi problém si ich komenty  prečítať pod politickými, hospodárskymi, či inými témami a tiež  im napísať svoje.

No sú tam aj komenty, ktoré sú pod básňami našej blogerky a s  jej básňami nemajú ale vôbec nič spoločné. Tie komenty sú urážlivé, nechutné, nedôstojné,  doslova sú tam len preto, aby ju ranili vybavili si s ňou účty a pohanili ju. Páni a dámy, toto pod poéziou, nie je vám hanba?

No  prečítajte si sami a posúďte.

 

Súdruh ,láska nie je len vtedy keď ťa z nej ruky a jazyk bolia !!! Láska je niečo viac,ale takí ako ty a bloger to v živote nemôžte pochopiť!!!!

Súdruh bloger  /meno vymenené za meno blogerky/  je sám ako kôl v plote a jeho elaboraty o láske sú len jeho zbožným prianím o ktorom niekedy a niekde čítal!!!

Tak si konečne ľahni…..

ALe ty dokazes, /už nedokážem – názov básne/  nezufaj, este mas hrbu klamstiev v talone, vsak si si uz dost odzila.

bloger schizofrenik

Ale inak som si všimol, že aj v Kotlebovom stáde sú celkom pekné dievčatá. Len bohužiaľ, vymleté.

Ake rozkosne ….. len to vobec nezodpoveda tvojmu charakteru, ze ani neviem, ktory z tvojich aliasov by som mala pouzit, asi najcharakteristickejsi tvojej falostnosti je /vyhodené údajné názvy blogerky / ….. alebo mam pouzit tie, co momentalne v debate pouzivas? Nebudem kazit srandu, mozno ta prekuknu i ini a mozes vypisovat, co ti slina prinesie na prst, ty mna urazit nemozes!

Mala som tusenie, ktore sa mi potvrdilo.

Mila /meno blogerky/, ale kde zmizla tvoja vcerajsia odpoved? Skladala sa z dvoch casti.

Bola plna zloby ….. postupne ti budem z nej citovat.

Aha, tak tu, ty pises o tliachaniciach? Vsak ich sama vypisujes!

Mas ty ale znamosti ..

Sranda ze prave ty co velebis fasistu Kotlebu a obdivujes Hitlerov rezim si beries do ust porozumenie a lasku k bliznemu LOL

To iste plati aj na autorku blogu.

Pochybujem, ze vy dvaja sa vobec dokazete pozriet do zrkadla.

skooda, ze to iste nemozu povedat nevinni ludia ktorych krv mas na rukach

vyznanie fasistovi z kremla? :DDD

pochybujem, ze ty co si plna zlcovitej zlosti a nenavisti, ty co obdivujes zlocinecke diktatorske rezimy, ty co v diskusiach zurivo opluvas kazdeho kto sa poslusne neskloni pred diktatom kremla, ty co velebis fasistu kotlebu, si schopna akejkolvek lasky, ty si plna nenavisti a nie lasky

 

Preto, že tu nechcem rozduchávať  zbytočne vášne, tak ako som nedal ani meno blogerky, nedám ani názvy nickov „diskutujúcich“, ktorí hore uvedené „perly“  pod poéziu dali. Ale oni sa zrejme sami nájdu. Budú sa aj hanbiť? To už nechám na nich.

Záverom len jedno. Milá blogerka, ak si sa v tomto mojom príspevku spoznala, prosím ťa nedaj sa odradiť takými tiež  „ľudskými bytosťami“ a píš ďalej. Dávaj nám tu naďalej aj tie svoje krásne básničky.

PS..Ďakujem mojej statočnej kamoške.

Neúcta za život, alebo ?

31.01.2017

Neúcta za život, alebo ? Drahá Tánička „imaginárny list obyčajného vojaka zo Slavína“ Môj predošlý list som Ti posielal z …., ani presne neviem, – odkiaľ . Ty to budeš vedieť lepšie, podľa pečiatky na známke. Plavili sme sa vtedy hore Dunajom až skoro ku Viedni. Mesto, kde sa celý náš pluk vylodil sa volá Bratislava. Tu sme natrafili na zvlášť [...]

trieda, vyučovanie, učiteľ, stredná škola, užitočná,

Čaputová: Učitelia napĺňajú svoje poslanie napriek ich podmienkam

28.03.2024 15:11

Prezidentka sa pedagógom prihovorila pri príležitosti Dňa učiteľov.

machaj

SNS vyzýva riaditeľa RTVS Machaja, aby sa vyjadril k svojmu majetkovému priznaniu

28.03.2024 15:05

Národniari zároveň oznámili, že sa v tejto súvislosti obrátia na príslušný výbor Národnej rady SR.

žena, nemocnica, lôžko, pacient, tehotná, tehotenstvo, gravidita, pankreas, cukrovka

Fatálne zlyhanie v pražskej nemocnici. Žene urobili potrat pri kontrole, splietli si pacientky

28.03.2024 14:52

V pražskej Fakultnej nemocnici na Bulovke došlo k obrovskému omylu.

Mahmúd Abbás

Palestínska samospráva má novú vládu

28.03.2024 14:51

Jej predsedom bude dlhoročný poradca prezidenta Muhammad Mustafá.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 4798x
Priemerná čítanosť článkov: 2399x

Autor blogu

Kategórie